De energiecoach helpt je om energie en geld te besparen

De Energiecoach komt gratis bij je langs om te kijken of jij in je woning kunt besparen. Meld je gratis aan via onderstaand aanmeldformulier of stuur een mail naar [email protected]. Je krijgt bij jouw eerste gesprek ook een gratis Energiebox met allerlei handige, energiebesparende producten.

5 energiecoaches poseren voor hek van Prinsetuin

Maak kennis met onze Energiecoaches:

Klaas

Ik help mensen graag energie en geld besparen.

Ik daag ze uit om zelf aan de slag te gaan, door bijvoorbeeld wekelijks meterstanden te noteren. Zodat je zelf meer inzicht krijgt in wat je verbruikt.

Bouwe

Energiecoach Bouwe

Met hulp van een Energiecoach heb ik zelf flink wat geld kunnen besparen door wat dingen aan te passen in mijn huis. Dit wil ik ook graag voor anderen kunnen doen. Ieder beetje helpt en met de huidige prijzen telt dat heel snel door.

Robertino

Energiecoach Robertino

De tips van de Energiecoach zijn voor iedereen handig om te weten. Ik vind het fijn om mensen bewust ervan te maken hoe ze het beste om kunnen gaan met hun energieverbruik.

Petra

Energiecoach Petra

Als Energiecoach kijk ik samen met de mensen die ik bezoek waar ze, soms maar met kleine aanpassingen, op energie kunnen besparen. Op deze manier houden ze geld over en ervaren ze meer comfort in huis. En zo dragen we met z’n allen ook nog bij aan een beter milieu.

Een win-win-win situatie dus!!!!

Laila

Energiecoach Laila

Door samen met de bewoners te kijken naar de mogelijkheden tot besparen hoop ik ze enthousiast te maken. Samen kijken we hoe ze zelf meer inzicht kunnen krijgen in hun energieverbruik.

Zo wordt besparen een waar feestje! Mijn bezoek sluit ik dan ook met een goed gevoel af als de bewoner zich gehoord voelt en tevreden is.

Pieter

Energiecoach Pieter

Ik wil mijn buurtbewoners graag helpen met het verminderen van hun energieverbruik. Dit doe ik door inzicht te geven in het eigen gedrag én energieverbruik en ik stel met hen haalbare doelen. Ik vind het persoonlijke contact met mensen die de Energiecoach inschakelen leuk.

Met mijn kennis van energienota’s en vaardigheden om tochtstrips, radiatorfolie en het waterzijdig inregelen van de cv-ketel te installeren probeer ik mensen te stimuleren én te motiveren.

Floor

Graag help ik de inwoners van de Gemeente Leeuwarden om inzicht te krijgen in hun energieverbruik. Fijn dat er soms met een paar kleine aanpassingen of een stukje bewustwording al aardig wat geld bespaard kan worden. Daarnaast neem ik ook woningeigenaren aan de hand om te bekijken wat voor hen mogelijk is met betrekking tot subsidies en het verduurzamen van hun huis. Ik geniet ervan om mensen op een zeer praktische manier te kunnen ondersteunen.

Marian

Bij mij thuis vind ik het een uitdaging om zuinig om te gaan met energie en op creatieve manieren met zo weinig mogelijk middelen, zo veel mogelijk rendement te genereren. Het geeft me veel plezier om mensen te inspireren en op weg te helpen zelf een slag te maken in het verduurzamen van hun woning en leven.

Wendy deed dit ook

“Het bezoek van de energiecoach maakte voor mij direct echt een verschil”

Lees hier de ervaring van Wendy