Winactie cursus ‘Hoe verduurzaam ik mijn woning’

Zaterdag 3 juni begint om 13.00 uur de Duurzame Markt in de hal van het gemeentehuis. Je kunt daar de introductie workshop ‘Hoe verduurzaam ik mijn woning’ volgen. Deze workshop is om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. Wil je meer verdieping op dit onderwerp? Dan heb je wellicht geluk. De gemeente Leeuwarden geeft namelijk 10x de verdiepingscursus weg.

Hoe win je de verdiepingscursus?

  • Ga op de Duurzame markt naar de stand van de ROC Friese Poort of vraag een van de gastheren/gastvrouwen om het aanvraagformulier.
  • Vul het formulier in en schrijf daarop jouw motivatie waarom je de cursus wilt winnen.
  • De 10 beste motivaties ontvangen van de gemeente Leeuwarden een gratis verdiepingscursus ‘Hoe verduurzaam ik mijn woning’ t.w.v. 135 euro.

Voor wie is de cursus?
Deze cursus is geschikt voor alle inwoners in de gemeente Leeuwarden die zijn of haar huis wil verduurzamen. Je hebt geen technische kennis nodig om de cursus te volgen.

Wat houdt de cursus in?
Het is een praktische en interactieve workshop met de volgende onderdelen:

  • Jouw energierekening is het vertrekpunt van deze workshop.
  • Je ontdekt welke investeringen nodig zijn om energie te besparen.
  • Je kunt jouw ideeën over verduurzaming delen met anderen.
  • Je maakt kennis met nieuwe duurzame technieken en ontdekt welke mix van duurzame maatregelen je kan treffen om je eigen woning te verduurzamen.

Wat levert de cursus op?
Na afloop van de cursus heb je een duurzaam plan voor je eigen woning. Je weet welke duurzame stappen je gaat zetten en hoeveel geld het kost om jouw woning duurzaam te maken.

Deze cursus start in september en duurt 4 uren. De cursus locatie is de Friese Poort – Centrum Duurzaam.

Tot zaterdag op de Duurzame Markt!