250 kinderen doen mee met Junior Energiecoach!

Hoe bespaar je thuis zo leuk en makkelijk mogelijk energie? De kinderen van IKC Fransicus in Leeuwarden en De Trije Doarpen Skoalle in Reduzum leren het met Junior Energiecoach. De kinderen gaan via leuke en leerzame opdrachten en challenges, aan de slag met energiebesparing. Zowel in de klas én thuis. Meer dan 250 kinderen doen mee aan het spel dat vanaf vandaag (3 februari) weer van start gaat.

Spelenderwijs bewustwording in klas en gezinnen vergroten
“Met energie kun je lachen” is niet voor niets de slogan van de Junior Energiecoach campagne. Kinderen, hun ouders en leerkrachten spelen met Junior Energiecoach on- en offline een spel met leuke, leerzame opdrachten, puzzels, experimenten en winacties. Het is een project voor en door het hele gezin, waarbij Junior Energiecoach gelooft in het kind als motor voor energiebesparing. Kennis en bewustwording over energie nemen toe en kinderen worden echte Junior Energiecoaches!

Wethouder Evert Stellingwerf: ”Junior Energiecoach, wat een geweldig initiatief. Wat is er mooier dan dat kinderen hun ouders wel even leren hoe ze beter/zuiniger met energie kunnen omgaan! Energie besparen is goed voor het milieu en bespaart vaak ook nog eens een hoop geld. Heel veel plezier en succes gewenst!”

4e editie in gemeente Leeuwarden
Het is de vierde editie in gemeente Leeuwarden. Het spel start op 3 februari en duurt 5 weken.

Meer weten? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl.