Vind je bedrijf

Bekijk welke bedrijven je kunnen helpen bij de uitvoering van je maatregelen. Energieloket Leeuwarden werkt samen met het Duurzaam Bouwloket.

Zoek een bedrijf

De bedrijven

Zoek je een bedrijf om je duurzame maatregelen uit te voeren? Wij maken je het graag wat makkelijker! Energieloket Leeuwarden werkt samen met het Duurzaam Bouwloket. Bedrijven die door het Duurzaam Bouwloket zijn geselecteerd voldoen aan deze voorwaarden:

  • Het zijn zelfstandig functionerende, erkende bedrijven.
  • Ze zijn lid van een brancheorganisatie die kwaliteits-criteria hanteert voor leden.
  • Ze zijn deskundig op hun vakgebied, zijn gecertificeerd indien van toepassing of bereid een certificaat op korte termijn te behalen. Ze werken met gekwalificeerd personeel.
  • Deze bedrijven werken veilig en zijn, indien van toepassing, in het bezit van een VCA-erkenning of de medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma.

Disclaimer

De informatie die op deze pagina wordt verstrekt, is bedoeld om een indruk te geven van bedrijven die maatregelen om te verduurzamen uitvoeren. De firma’s die met naam genoemd zijn, kunnen een of meerdere van deze producten leveren. Het is echter niet zo dat het Duurzaam Bouwloket namens de gemeente Leeuwarden deze firma’s specifiek aanbeveelt of verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het te leveren product. Duurzaam Bouwloket en gemeente Leeuwarden adviseren je om altijd zelf onderzoek te doen en verschillende aanbieders te vergelijken.