50 gezinnen gezocht voor spelen Junior Energiecoach

Publicatiedatum: 11 augustus 2020

logo junior energiecoachHoe bespaar je thuis zo leuk en makkelijk mogelijk energie?

Leer het met Junior Energiecoach, een leuk en leerzaam spel voor gezinnen om thuis energie te besparen. In gemeente Leeuwarden kunnen 50 gezinnen gratis meedoen.

Besparen

Doel van het spel is een schoner milieu en een vollere portemonnee door meer inzicht over thuis gemakkelijk energie besparen. Het spel start op 3 oktober en duurt 5 weken. Elke week staat in het teken van een andere opdracht. Het is een project voor en door het hele gezin, waarbij Junior Energiecoach gelooft in het kind als motor voor energiebesparing.

Kinderen (7-11 jaar) en ouders spelen met Junior Energiecoach on- en offline een spel met leuke, leerzame opdrachten, puzzels, experimenten en winacties. Kennis en bewustwording over energie nemen toe. Het motto is: met energie kun je lachen!

Bekend van televisie

Het boegbeeld van Junior Energiecoach is Varkentje Rund. Hij is bij kinderen (en ouders!) al 14 jaar bekend als animatie bij een populair jeugdprogramma op NPO3.
In het spel komen wekelijks speciale Junior Energiecoach-filmpjes van Varkentje Rund online. Deze gaan vergezeld van leuke en geheime opdrachten interessante weetjes en spellen. Ga mee op lampenjacht of stekkerexpeditie!

Gratis meedoen

In samenwerking met gemeente Leeuwarden wordt gratis deelname voor 50 gezinnen mogelijk gemaakt. Aanmelden kan tot 27 september. Meedoen aan het spel of op zoek naar meer informatie? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl.

Voor een schoner milieu en vollere portemonnee; ik doe mee!

Meer weten? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl.