Aandachtspunten bij offertes

Waar let je op als je een offerte aanvraagt?

Hoe moet je een goede keuze maken voor het bedrijf dat je maatregelen uit gaat voeren? Waar moet je op letten bij het eerste adviesgesprek en het aanvragen van een offerte? Daar kun je best wat hulp bij gebruiken.

Een offerte aanvragen na een vrijblijvend gesprek

Wil je iets laten verbeteren aan je huis? Dan is het verstandig om een bedrijf bij je thuis uit te nodigen voor een vrijblijvend advies. Zo kun je direct kennismaken met de uitvoerder en de huidige situatie van je woning bespreken. Het is handig als je van tevoren al weet wat je tijdens zo’n gesprek moet bespreken.

Wat er per maatregel zinvol is om te vragen, welke onderdelen je in de offerte terug wilt zien en meer praktische tips lees je in de verschillende brochures. Voor iedere maatregel hebben we een aparte brochure.

Deze kun je downloaden door je naam en e-mail in te vullen en de gewenste maatregel(en) aan te vinken. Je ontvangt de PDF(‘s) meteen in je inbox. Heb je naar aanleiding van de brochure(s) nog vragen? Neem dan gerust contact op met de helpdesk van Energieloket Leeuwarden. 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door deze brochure(s) ..

 

  • Weet jij welke vragen je wilt stellen aan dit bedrijf
  • Ga jij met vertrouwen en verstand van zaken het adviesgesprek in
  • Is het duidelijk waar de offerte precies aan moet voldoen