Energiemarkt Stroomland op 6 november

Publicatiedatum: 27 oktober 2023

Kom 6 november naar de Energiemarkt in het Van der Valk hotel in Leeuwarden. De Energiemarkt is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verduurzamen/gasloos maken van hun woning. Iedereen is welkom en de toegang is gratis! Nodig je buren en kennissen uit en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Waar: Van der Valk hotel, Lynbaan 35 in Leeuwarden

Programma
20.00 – 20.10 uur                         Welkom door wethouder Evert Stellingwerf
20.15 – 20.30 uur                         Presentatie verschillende initiatieven
20.30 – 22.00 uur                         Start van de markt
22.00 uur                                     Afsluiting

Tijdens de markt krijg je informatie over onder andere warmtepompen, zonnepanelen en laadpalen. Lokale ondernemers presenteren hun producten en diensten waarmee je jouw huis kan verduurzamen. Wij als gemeente Leeuwarden hebben een informatieloket en er is vanuit de Rabobank een financieel adviseur aanwezig om meer te vertellen over duurzame subsidies en fondsen. Ook wordt je bijgepraat over de voortgang rondom het aardgasvrij maken van de gemeente Leeuwarden.

Wie zijn er nog meer? 

Nivo isolatiezorg, Energie vanOns, Stiebel Eltron, Vriezon, Velkers Solar, AircoTechniekFryslan, GroenDakExpert, MFA Energy Systems, Fryslan Duurzaam, Hemrik Marine, Rabobank en de Gemeente Leeuwarden.

Word lid van Stroomland en krijg €100,- verduurzamingsbudget

Ben je nog geen lid van Stroomland? Schrijf je dan in bij de kraam van Energiecoöperatie Stroomland. Zo blijf je op de hoogte van de energie ontwikkelingen in jouw buurt. Daarnaast krijg je als (nieuw) lid eenmalig €100,- om te gebruiken bij het verduurzamen van je woning.

Breng jouw stem uit!
Tijdens de Energiemarkt presenteert Stroomland een aantal initiatieven die ze willen financieren met de opbrengst van het zonnepark Drachtsterweg. Jij kunt stemmen op het initiatief van jouw voorkeur. Ze voeren het initiatief uit dat de meeste stemmen krijgt.