Leeuwarden isoleert, u ook ?!

Nu we meer tijd dan ooit thuis door brengen en het liefst natuurlijk zo comfortabel mogelijk wonen is dit een goed moment om na te denken over het isoleren van uw woning. Het zal u niet alleen een hoop geld besparen maar u zult ook merken dat u écht fijner gaat leven.

Op 3 en 4 februari organiseerde gemeente Leeuwarden een webinar over hoe je gemakkelijk kan beginnen met isoleren. “Aansluitend hierop organiseren we een inkoopactie waarmee inwoners met een aantrekkelijke korting verschillende isolatiemogelijkheden kunnen ontvangen. Dit gaat om een spouwmuurisolatie, vloerisolatie en/of een bodemisolatie. Hoe meer stappen u onderneemt, hoe meer korting u kunt aanvragen!” vertelt Jasper van Commenee van gemeente Leeuwarden. Via www.duurzaambouwloket.nl/leeuwardenisoleert kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen wat betreft de actie. Ook is hier meer informatie te vinden.

Jasper: “Maak nu gebruik van de gunstige regelingen die beschikbaar zijn. Zo wordt isoleren ineens wel heel toegankelijk!” Kijk voor meer informatie voor wat betreft de regelingen op https://www.fryslan.frl/subsidies en zoek dan naar subsidie energiebesparing eigen huis.

Het belang van isoleren is groot want de komende jaren zal er veel veranderen. Zeker als u al een wat ouder huis bezit. Het Rijk heeft namelijk besloten dat alle huizen vóór 2050 van aardgas af moeten zijn. Dit geldt dus ook voor uw woning. Isoleren loont altijd! Of het nou gaat om comfort of om geld terug op de energierekening.