Beglazing vervangen

Makkelijk, een hoog rendement en veel comfort.

Heb je nog enkel glas of oud dubbel glas in huis ? Laat het zo snel mogelijk vervangen door HR++ of triple glas! Je verdient je investering snel terug door te besparen op de stookkosten en het is echt veel comfortabeler; Je voorkomt tocht, hebt minder last meer van kou bij de ramen of condens aan de binnenkant en je hoort veel minder geluiden van buiten.

Hoogte investering Wie bij bijvoorbeeld een gemiddelde hoekwoning met alleen enkel glas alle ruiten vervangt door HR++ glas is zo’n 3500 euro kwijt. (Bron: Milieu Centraal).
Verbouwing

 

Het vervangen van een raam is even wat gedoe, zeker als het kozijn ook vervangen wordt. En het kan ook even fris worden binnen. Nadat je glas is vervangen moeten de kozijnen soms geschilderd worden.
Besparing

 

Bij een gemiddelde hoekwoning met alleen enkel glas alle ruiten vervangt door HR++ glas, geef je zo’n 330 euro per jaar minder uit aan je energierekening. Het rendement van HR++ isolatieglas is vergelijkbaar met een rente van zeven procent op een spaarrekening.
Comfort

 

Zonder enkelglas is het veel comfortabeler in huis. Je hebt minder last van koudeval bij de ramen, condens en geluiden van buiten.
Design

 

Van dichtbij zie je verschil tussen enkel- en isolatieglas, maar al op een meter afstand zie je dat nauwelijks nog. Soms heb je een aangepast kozijn nodig, maar na schilderen oogt dat ook vrijwel identiek.

Meer informatie over enkel glas vervangen

Veelgestelde vragen

Financiering in Friesland

Vind je bedrijf