Webinar zonne-energie en inpassing op het net

Publicatiedatum: 24 mei 2022

Op donderdag 23 juni 2022 van 14.00 tot 15.30 uur organiseert RVO het webinar Zonne-energie en netinpassing voor energiecoöperaties.

Een groot aantal projecten voor zonne-energie heeft soms te maken met problemen rondom het elektriciteitsnet. Door de energietransitie kan het elektriciteitsnetwerk niet overal de toegenomen vraag en aanbod van energie aan. De reden voor de vertraging is dan regelmatig omdat het werkwerk onvoldoende capaciteit heeft.

Webinar donderdag 23 juni

Op donderdag 23 juni 2022 van 14.00 tot 15.30 uur organiseert RVO het webinar Zonne-energie en netinpassing voor energiecoöperaties. In dit webinar word je bijgepraat. De nieuwe Inspiratiegids netinpassing voor middelgrote zon-PV projecten (< 1 MWp) wordt gepresenteerd, en medewerkers en bestuursleden van ontwikkelaars en energiecoöperaties delen hun kennis en ervaringen.

Voor wie is dit webinar interessant?

Bestuursleden van energiecoöperaties en medewerkers van ontwikkelaars van zonne-energie. Daarnaast is deze sessie toegankelijk voor iedereen die dit onderwerp interessant vindt.

Laat je inspireren

Door actuele voorbeelden, ontvang toelichting op de inspiratiegids en stel vragen via de chat aan de aanwezigen in de studio.

Via onderstaande link schrijf je je in. Een dag voor het webinar ontvang je de digitale link naar de uitzending. AANMELDEN.