De energiecoach helpt je om energie en geld te besparen

De Energiecoach komt gratis bij je langs om de bespaarkansen voor jouw woning met jou in kaart te brengen. Naast advies kan de Energiecoach een pakket met gratis diensten aanbieden, zoals tochtstripsledlampen of het energiezuinig afstellen van de cv-ketel. Meld je gratis aan. Het aanmeldformulier staat onderaan de pagina of mail naar [email protected].

 

Start gelijk met besparen op je energiekosten!

Maak kennis met onze Energiecoaches:

Klaas

Ik voer deze leuke baan als Energiecoach met veel passie uit. Ik help mensen graag energie en geld besparen.

Ik daag ze uit om zelf aan de slag te gaan, door bijvoorbeeld wekelijks meterstanden te noteren. Zodat je zelf meer inzicht krijgt in wat je verbruikt.

Bouwe

Met hulp van een Energiecoach heb ik zelf flink wat geld kunnen besparen door wat dingen aan te passen in mijn huis. Dit wil ik ook graag voor anderen kunnen doen. Ieder beetje helpt en met de huidige prijzen telt dat heel snel door.

Petra

Als Energiecoach kijk ik samen met de mensen die ik bezoek waar ze, soms maar met kleine aanpassingen, op energie kunnen besparen. Op deze manier houden ze geld over en ervaren ze meer comfort in huis. En zo dragen we met z’n allen ook nog bij aan een beter milieu.

Een win-win-win situatie dus!!!!

Laila

Door samen met de bewoners te kijken naar de mogelijkheden tot besparen hoop ik ze enthousiast te maken. Samen kijken we hoe ze zelf meer inzicht kunnen krijgen in hun energieverbruik.

Zo wordt besparen een waar feestje! Mijn bezoek sluit ik dan ook met een goed gevoel af als de bewoner zich gehoord voelt en tevreden is.

Pieter

Ik wil mijn buurtbewoners graag helpen met het verminderen van hun energieverbruik. Dit doe ik door inzicht te geven in het eigen gedrag én energieverbruik en ik stel met hen haalbare doelen. Ik vind het persoonlijke contact met mensen die de Energiecoach inschakelen leuk.

Met mijn kennis van energienota’s en vaardigheden om tochtstrips, radiatorfolie en het waterzijdig inregelen van de cv-ketel te installeren probeer ik mensen te stimuleren én te motiveren.

Ruben

Iedereen wil besparen, maar waar moet je beginnen? Mijn collega’s en ik weten hoe! Door samen met u te bespreken waar er energiekosten gemaakt worden, kunnen we u bewust maken van uw verbruik. Daarmee is de eerste stap gezet.

Daarnaast hebben wij ook energiebesparende hulpmiddelen die u kunnen helpen bij minder energieverbruik. Mijn werk is u helpen geld te besparen en daar worden we allebei vrolijk van.

Robertino

De tips van de Energiecoach zijn voor iedereen handig om te weten. Ik vind het fijn om mensen bewust ervan te maken hoe ze het beste om kunnen gaan met hun energieverbruik.

Wendy deed dit ook

“Het bezoek van de energiecoach maakte voor mij direct echt een verschil”

Lees hier de ervaring van Wendy