De energiecoach helpt je om energie en geld te besparen

Ontvang gratis tips en energiebesparende maatregelen van onze Energiecoaches voor minima.

Start na het eerste gesprek met besparen op je energiekosten!

Maak kennis met onze Energiecoaches:

Klaas

Ik voer deze leuke baan als Energiecoach met veel passie uit. Ik help mensen graag energie en geld besparen.

Ik daag ze uit om zelf aan de slag te gaan, door bijvoorbeeld wekelijks meterstanden te noteren. Zodat je zelf meer inzicht krijgt in wat je verbruikt.

Robertino

Met advies en een klein pakket aan energiebesparende maatregelen, wil ik er samen met de mensen die ik bezoek, voor zorgen dat zij uiteindelijk wat geld over houden door een lagere energierekening.

Daar zet ik mij meer dan 100 % voor in. Mijn dag kan dan ook niet meer stuk als dat gelukt is.

Petra

Als Energiecoach kijk ik samen met de mensen die ik bezoek waar ze, soms maar met kleine aanpassingen, op energie kunnen besparen. Op deze manier houden ze geld over en ervaren ze meer comfort in huis. En zo dragen we met z’n allen ook nog bij aan een beter milieu.

Een win-win-win situatie dus!!!!

Laila

Door samen met de bewoners te kijken naar de mogelijkheden tot besparen hoop ik ze enthousiast te maken. Samen kijken we hoe ze zelf meer inzicht kunnen krijgen in hun energieverbruik.

Zo wordt besparen een waar feestje! Mijn bezoek sluit ik dan ook met een goed gevoel af als de bewoner zich gehoord voelt en tevreden is.

Pieter

Ik wil mijn buurtbewoners graag helpen met het verminderen van hun energieverbruik. Dit doe ik door inzicht te geven in het eigen gedrag én energieverbruik en ik stel met hen haalbare doelen. Ik vind het persoonlijke contact met mensen die de Energiecoach inschakelen leuk.

Met mijn kennis van energienota’s en vaardigheden om tochtstrips, radiatorfolie en het waterzijdig inregelen van de cv-ketel te installeren probeer ik mensen te stimuleren én te motiveren.

Ruben

Iedereen wil besparen, maar waar moet je beginnen? Mijn collega’s en ik weten hoe! Door samen met u te bespreken waar er energiekosten gemaakt worden, kunnen we u bewust maken van uw verbruik. Daarmee is de eerste stap gezet.

Daarnaast hebben wij ook energiebesparende hulpmiddelen die u kunnen helpen bij minder energieverbruik. Mijn werk is u helpen geld te besparen en daar worden we allebei vrolijk van.

Wendy deed dit ook

“Het bezoek van de energiecoach maakte voor mij direct echt een verschil”

Lees hier de ervaring van Wendy